martes, 12 de noviembre de 2013

Bones!

Un any més, amb motiu de la celebració de la MARATÓ DE TV3, tornarem a repetir l’esdeveniment solidari que es va celebrar per primera vegada l’any passat amb un gran èxit de participació des de l’Alt Berguedà.

Aquesta sortida amb bicicleta es durà a terme el diumenge 15 de desembre del 2013, el dia el qual es celebra l’acte de suport a la Marató de TV3, que enguany estarà dedicat a malalties patològiques cròniques i progressives del sistema nerviós central.

L’objectiu principal de dita sortida, serà a part de fer salut i esport, aconseguir el màxim d’ajuda econòmica per poder col·laborar en aquesta bona causa.
La idea es sortir com l’any passat des de els diferents municipis, i anar-nos ajuntant fins arribar a cap de comarca, on allí es farà la ruta interurbana per la ciutat i s’acabarà sinó passa res a la plaça Viladomat amb un refrigeri.

(Mes endavant us comentarem els horaris de sortida i arribada amb més detall)

Les aportacions econòmiques per col·laborar en aquest projecte seran de 17 € per cada ciclista (en el cas que vulgui el mallot commemoratiu). De l’import del mallot, 1,5€ serà com aportació solidària a la Marató i la resta per finançar-lo.

A part d’això tothom es lliure de fer la donació que vulgui!!!

La data màxima per poder fer la comanda dels mallots serà el 20 de novembre.

Agrairiem que tots els interessas en el maillot ens ho facin saber a través del mail del club (indicant nom, cognoms, telèfon i talla de mailot) i que realitzin l'ingrés de l'import corresponent al compte del club (2100-0120-48-0200131294, la Caixa). (Recordem el nostre correu: aclillet@gmail.com)


 
Esperem la vostra resposta

Salut

--
Amics del Ciclisme Lillet
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario