domingo, 21 de octubre de 2012

Amb bici per La Marató de TV3

Amb motiu de la celebració de La Marató de TV3, el dia 16 de desembre farem una sortida en bicicleta fins a Berga.

La idea és que tots els clubs de la comarca i aficionats a la bicicleta surtin des de la seva localitat i ens reagrupem tots al voltant de les 12 del migdia a davant de l'Ajuntament de Berga, per així donar suport entre tots a aquest esdeveniment.

A més a més, s'elaboraran uns maillots de record que els participants podran adquirir a un preu de 16 € (una part d'aquests import, 15€, són per al finançament del maillot i una altre part, 1€, com aportació de cada ciclista. Evidentment qui vulgui superar aquestes aportacions ho pot fer).

A partir d'ara i fins el dimarts 13 de novembre podeu encarregar els vostres maillots. Si tothom respecta el dia màxim per fer les comandes, els mallots els tindrem el dia 10 de desembre per així estrenar-los el dia de La Marató.

A la part del darrera del mallot hi figuraran els noms de tots els Clubs i Ajuntaments de Catalunya que hagin donat suport a l’acte amb la seva participació. Esperem poder-ho fer amb lletres molt petites. Seria molt bon senyal.

Per encarregar els vostres maillots haureu d'enviar un mail a l'adreça del club (aclillet@gmail.com) amb el vostre nom i cognoms, un telèfon de contacte i la talla en què esteu interessats (recordar que els maillots seràn de la casa Inverese i de màniga curta, els mateixos que els del club). A partir d'aquest moment us enviarem un e-mail amb els pasos que heu de seguir i el nº de compte per fer l'ingrès de l'import.

Recordem que aquesta sortida està oberta a tothom a qui li agradi la bicicleta, doncs el ritme de la sortida serà l'adequat en tot moment per que tots els participans arribin a la hora programada a Berga. Des de el club us animem a tots a participar en aquest acte de suport a La Marató de TV3, que enguany estarà dedicat al càncer: la principal causa de mort entre els 35 i 70 anys.

En breu posarem més informació sobre la sortida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario